Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, luat în VIZOR de marii actori la gala Premiilor BAFTA: 'NU mi-e FRICĂ de el'

time.com
donald trump

Referirile mai mult sau mai puțin voalate la președintele american Donald Trump nu au lipsit la gala premiilor Academiei britanice de film de duminică-seară, de la Londra, relatează Reuters.

În discursul ei de acceptare a premiului BAFTA pentru cea mai bună actriță, Emma Stone a părut să se refere voalat la decretul lui Trump privind restricțiile de călătorie pentru cetățenii din șapte state majoritar musulmane.

"Într-un moment cu atât de multă divizare, cred că este cu adevărat special că am reușit să celebrăm împreună darul creativității și a modului în care acesta poate transcende frontiere și îi poate face pe oameni să se simtă mai puțin singuri", a spus actrița din "La La Land", marele câștigător al premiilor BAFTA, cu nu mai puțin de cinci premii.

Citește și: Șefa FMI, semnal de ALARMĂ pentru Europa: 'Sunt îngrijorată...'

Viola Davis, care a luat acasă premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, i-a luat apărarea lui Meryl Streep, care a fost criticată de Donald Trump după ce aceasta l-a atacat destul de dur la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

"Oricine o numește pe Meryl Streep 'o actriță supraevaluată' în mod evident nu știe nimic despre actorie. Asta nu este nici măcar îndreptată spre Donald Trump, ci spre toată lumea", a declarat ea presei.

Regizorul american Mel Brooks, care a primit premiul BAFTA Fellowship pentru întreaga activitate, a abordat și el situația politică din SUA. Potrivit ediției online a Times of Israel, el a spus despre Donald Trump, "nu a atins încă proporții hitleriene".

"Nu mi-e teamă de el. Nu cred că este periculos. Cred că în mare parte este un 'entertainer', un tip care vrea ca publicul să-l iubească. Îmi este frică în schimb de oamenii din jurul lui, toți oamenii care îi șoptesc la ureche, precum cei care i-au șoptit lui George W. Bush și ne-am ales cu războiul din Irak", a spus Mel Brooks în culise după ridicarea premiului, potrivir Agerpres.

"Pur și simplu sper că Trump va rămâne egocentristul care este, că nu va asculta pe nimeni, pentru că atunci vom fi în siguranță. Dar dacă îi ascultă pe sfătuitorii lui, atunci avem cu toții mari probleme", a adăugat regizorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.