Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump, UIMIT de o celebră româncă: 'Mi-a spus că ar fi INTERESAT'

http://www.npr.org/
Donald Trump

Viitorul președinte al Americii a fost cu adevărat impresionat de Ramona Bădescu, una dintre cele mai cunoscute românce. Vedeta a dezvăluit că în urmă cu doi ani a discutat preţ de câteva minute cu miliardarul american.

Olteanca reuşeşte să arate perfect în ciuda faptului că are 48 de ani, a fost invitată acum doi ani, să cânte, în Rusia, la un concurs de Miss patronat de Donald Trump. Când a văzut-o pe Ramona, Trump a fost impresionat de naturaleţea ei.

Citește și: Donald Trump s-ar putea LUPTA cu un mare rival în 2020 pentru șefia SUA

”Am fost invitată să cânt la Miss Universe, iar el era prezent acolo. Am vorbit cu el, iar eu chiar l-am întrebat de ce nu organizăm un Miss Universe în România. L-am întrebat dacă a fost vreodată în România, mi-a spus că nu a fost. I-am spus că ar trebui să vină, iar româncele sunt foarte frumoase”, povesteşte Ramona Bădescu, potrivit A1.ro.

Artista a mai spus că Trump a recunoscut că ar fi interesant să vină la noi în ţară, dar i-a precizat că nu o va face neapărat ca organizator, ci într-o vizită oficială:”Trump mi-a spus că ar fi interesant să organizăm, dar că, între timp, s-ar putea să se întoarcă nu ca organizator, ci va veni într-o vizită oficială. Oricum, ar fi bine, pentru că America este o ţară importantă”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.