Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump anunță PRĂPĂDUL pentru Coreea de Nord, după sancțiunile ONU: 'Sunt nimic față de ce urmează'

Daily Star
trump kim jung un

Noile sancţiuni adoptate de ONU împotriva Coreei de Nord sunt "nimic faţă de ceea ce trebuie să se întâmple până la urmă", a apreciat marţi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, citat de Reuters.

"Credem că este doar un alt pas foarte mic, nu mare lucru. Nu ştiu dacă are vreun impact, dar desigur că a fost frumos să obţinem un vot cu 15 la zero", a declarat Trump presei despre decizia de luni Consiliului de Securitate. El a precizat că a discutat subiectul cu secretarul de stat american, Rex Tillerson, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un fost ofițer SRI detoneză BOMBA! Unde acționează firmele acoperite ale Serviciului – ce SCOP SUPREM avea Statul Paralel al lui Coldea

Forul conducător al Organizaţiei Naţiunilor Unite a aprobat în unanimitate o rezoluţie propusă de SUA după testul nuclear nord-coreean din 3 septembrie. Washingtonul a renunţat la o versiune iniţială mai dură a documentului pentru a-şi asigura sprijinul Chinei şi Rusiei, membri permanenţi ai Consiliului de Securitate, cu drept de veto.

Secretarul trezoreriei SUA, Steve Mnuchin, afirmase marţi, înainte de declaraţiile preşedintelui Trump, că dacă Beijingul nu aplică noile măsuri împotriva Phenianului, "vom impune (Chinei - n. red.) alte sancţiuni şi îi vom interzice accesarea sistemului american şi internaţional al dolarului".

Citește și: După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă GRATUITATE! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.