Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump cheamă la LUPTĂ: Cine e ȚINTA președintelui

Donald Trump nebun

Preşedintele SUA, Donald Trump, a îndemnat joi la luptă împotriva ultraconservatorilor republicani la alegerile legislative din 2018, nemulţumit că aceştia au contribuit la eşecul în Congres al proiectului său de lege privind sistemul de sănătate, relatează AFP şi Reuters.

"Freedom Caucus va face rău întregului program republican dacă nu se alătură echipei, şi încă repede. Trebuie să luptăm împotriva lor şi a democraţilor în 2018!" - a cerut Trump pe Twitter, referindu-se la grupul republicanilor ultraconservatori din Congres, scrie agerpres.ro.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Donald Trump i-a acuzat pe membrii Freedom Caucus că au determinat săptămâna trecută eşecul proiectului său de lege privind serviciile medicale, care a trebuit retras din lipsa majorităţii.

Schimbarea legii asigurărilor de sănătate considerate emblematice pentru mandatul predecesorului lui Trump, democratul Barack Obama, a fost una din principalele promisiuni de campanie ale actualului preşedinte.

Citește și: Fiica de 18 ani a polițistului și-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro: Cumpărătorul e din Hong Kong

Neîncrederea dintre Casa Albă şi ultraconservatorii din Congres face să planeze un semn de întrebare şi asupra următorului subiect proeminent de pe agenda republicană, şi anume reforma fiscală, notează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.