Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump e SCANDALIZAT: 'Are un aer idiot în ceea ce mă priveşte'

www.rawstory.com
Donald Trump

Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a dezminţit, într-o serie de tweet-uri marţi seară şi miercuri, că negocierile pentru componenţa viitoarei sale administraţii sunt haotice şi a anunţat că a vorbit cu mai mulţi lideri străini, relatează AFP.

"Selectarea cabinetului meu şi a altor posturi, foarte organizată. Sunt singurul care cunoaşte finaliştii!", a postat pe Twitter marţi seară noul preşedinte, după ce a scăpat din turnul său din New York pentru o cină cu familia sa.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Criticând New York Times, care a vorbit despre o tranziţie "haotică", preşedintele populist a scris miercuri că articolul din acest ziar despre "tranziţie este în întregime fals. Aceasta are loc într-adevăr fără probleme".

Miliardarul, novice în politică, a indicat de asemenea că "a primit apeluri telefonice de la mai mulţi lideri străini... în ciuda a ceea ce afirmă New York Times", citând Rusia, Marea Britanie, China, Arabia Saudită, Japonia, Australia, Noua Zeelandă.

Citește și: DNA cauta `scheletii` lui Basescu in dulapurile sefei Autoritatii Electorale

Într-un articol publicat miercuri, New York Times anunţă dificultăţi pe care le-ar avea liderii mondiali pentru a-l prinde la telefon pe preşedintele ales.

Donald Trump estimează de asemenea în această serie de tweet-uri că prestigiosul cotidian american, principala ţintă a criticilor sale în timpul campaniei şi după alegeri, "este atât de contrariat încât are un aer idiot în ceea ce mă priveşte", titrează agerpres.ro.

Citește și: Ea e MILIONARA care a TURNAT-O pe Ana Maria Pătru la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.