Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump face un GEST NEAȘTEPTAT: Ce le-a transmis polonezilor care se tem de Rusia

extratv.com
Donald Trump

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, l-a asigurat pe preşedintele polonez Andrzej Duda că Washingtonul va continua să sprijine Polonia, inclusiv în chestiunile militare, a declarat joi purtătorul de cuvânt al preşedinţiei de la Varşovia, Marek Magierowski, scrie portalul thenews.pl, care citează agenţia PAP.

Preşedintele polonez i-a telefonat miercuri seară lui Donald Trump şi l-a felicitat pentru victoria în alegeri. La rândul său, viitorul preşedinte american a subliniat consideraţia sa pentru comunitatea poloneză din SUA şi pentru contribuţia acesteia la dezvoltarea economiei şi a societăţii americane.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

De asemenea, a adăugat purtătorul de cuvânt al preşedintelui polonez, Trump l-a asigurat pe Duda că, pe parcursul mandatului său la Casa Albă, Polonia va putea conta pe Statele Unite şi că Varşovia este un aliat preţios al Washingtonului.

În discuţia ce a durat 10-15 minute, 'preşedintele Trump a subliniat foarte clar că Polonia poate conta pe SUA în timpul mandatului său, inclusiv în chestiunile militare, pentru că a vorbit despre toate aspectele cooperării', a indicat Marek Magierowski într-o declaraţie acordată postului polonez TVN24.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

'Cred că este loc pentru mai mult, pentru discuţii calme şi decizii concrete care vor urma cu siguranţă în relaţiile dintre Varşovia şi Washington', a mai spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Andrzej Duda.

De asemenea, cei doi şi-au adresat reciproc invitaţii, iar prima lor întâlnire se va desfăşura cel mai probabil în timpul unui summit al NATO care va avea în primăvara anului viitor la Bruxelles, informează agerpres.ro.

Citește și: Brad Pitt anunță că va scoate casete COMPROMIȚĂTOARE cu Angelina Jolie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.