Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu i-a spus-o în conferința cu Klaus Iohannis, dar l-a numit LAȘ după aceea

Klaus Iohannis Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump l-a acuzat duminică pe fostul şef al FBI, James Comey, de "laşitate", pentru că a lăsat să se scurgă către presă note compromiţătoare despre întrevederile lor private, note ce dezvăluie că liderul american i-a cerut să abandoneze investigaţia asupra implicării Rusiei în campania electorală din SUA, informează AFP.

"Cred că scurgerile din partea lui James Comey vor avea mult mai multă importanţă decât ar fi crezut cineva vreodată. Complet ilegale? Foarte 'laş'!, a notat Trump pe Twitter.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Preşedintele american Donald Trump l-a acuzat pe Comey că a minţit vineri, la o zi după audierea foarte urmărită din Senat a fostului şef al FBI, pe care Trump l-a destituit în 9 mai.

Fostul şef al FBI a afirmat cu această ocazie, sub jurământ, că preşedintele i-a cerut să abandoneze partea anchetei privind posibile ingerinţe ale Rusiei ce îl vizau pe generalul Michael Flynn, fostul său consilier de securitate naţională.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

În timpul acestei audieri, James Comey a admis că a lăsat să se scurgă către presă, în mai, prin intermediul unui prieten, note în care el a consemnat câteva întrevederi faţă în faţă cu Donald Trump.

Un punct asupra căruia s-a sesizat avocatul personal al preşedintelui, pentru a-l ameninţa pe James Comey cu urmăriri. La fel ca Donald Trump în postarea sa pe Twitter, duminică, apropiaţi ai lui Trump au criticat la rândul lor faptul că fostul şef al FBI s-a folosit de un prieten, pentru a denunţa presupusa sa "laşitate".

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor .

"El a dat notele sale unui profesor de drept de la Universitatea Columbia pentru că nu a ştiut să acţioneze bărbăteşte şi să dea direct notiţele sale presei atunci când a vrut să le transmită", a acuzat vineri Corey Lewandowski, prim director de campanie pentru Donald Trump.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.