Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump nu se lasă: Ridică zidul de la frontiera cu Mexicul

www.theburnward.com
Trump zid

Preşedintele american Donald Trump a subliniat vineri că scopul lui este să deservească interesele SUA, nu ale celorlalte ţări din lume, şi că America a investit prea mult apărând graniţele altor ţări, iar acum e momentul să se concentreze asupra propriilor priorităţi, transmite DPA.

În cadrul unei reuniuni a conservatorilor din SUA, Conservative Political Action Conference (CPAC), Trump a reluat astfel tema "America pe primul loc", pe care a promovat-o în campania electorală, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL O profesoară a întreținut relații sexuale cu un elev, într-un parc / FOTO

"Reprezint Statele Unite ale Americii, nu reprezint tot globul. Vă reprezint ţara", le-a spus Trump susţinătorilor prezenţi la conferinţă.

Preşedintele a subliniat că prin venele americanilor curge "acelaşi sânge al marilor patrioţi" şi că toţi cetăţenii împărtăşesc loialitatea faţă de ţară.

Citește și: Nicole Kidman și Lenny Kravitz au ASCUNS asta mulți ani

Trump le-a mai spus participanţilor la convenţie că America s-a ocupat prea mult de problemele altor state şi că este momentul să se pună ea pe primul plan, potrivit CNN.

"Am protejat graniţele altor ţări, iar ale noastre au rămas descoperite. Oricine poate să intre", a declarat republicanul.

Citește și: ȘOCANT Ce face Tudor Gheorghe pentru a le lua banii tinerilor

În acest context, el a readus în discuţie controversatul proiect al zidului de la graniţa dintre SUA şi Mexic.

"Vom construi zidul, nu vă faceţi griji. Îl construim. Va începe curând, cu mult înainte de momentul programat. Va începe foarte curând", a anunţat Trump, care a adăugat că nu intenţionează să se scuze pentru că vrea să asigure securitatea americanilor.

Citește și: DEPRESIA, boala secolului nostru: Peste 300 de milioane de persoane suferă de depresie

"Nu îmi voi cere niciodată scuze pentru că apăr siguranţa şi securitatea poporului american. Dacă asta înseamnă articole negative sau că oamenii mă vorbesc de rău, e în regulă, nu mă deranjează. Securitatea oamenilor este cea mai importantă", a arătat Trump, care a mai spus că "teroriştii radicali islamişti vor rămâne naibii afară din ţara noastră".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.