Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump o dă la întors: 'Am fost sarcastic când am vorbit despre Obama și Clinton'

Donald Trump nebun

Candidatul republican în cursa pentru Casa Albă, Donald Trump, a declarat vineri că a fost sarcastic atunci când i-a acuzat pe preşedintele Barack Obama şi pe Hillary Clinton că ar fi fondatorii grupării jihadiste Stat Islamic, relatează AFP.

Peste 70 de republicani influenţi, şocaţi de campania prezidenţială a lui Trump şi îngrijoraţi de riscul unei înfrângeri a partidului în noiembrie, au cerut într-o scrisoare către partidul lor ca acesta să nu mai finanţeze respectiva campanie şi să se concentreze mai degrabă pe alegerile parlamentare care vor avea loc în acelaşi timp, a dezvăluit vineri cotidianul Politico.

Citește și: A renunțat la sutien și a făcut valuri: Ce divă i-a lăsat cu gura deschisă pe bărbați, în București / FOTO HOT

'Ei nu înţeleg sarcasmul?', a scris pe Twitter candidatul republican, atacând, aşa cum face frecvent, mass-media şi, în acest caz, canalul CNN.

Este a doua oară în ultimele săptămâni când Donald Trump invocă sarcasmul pentru a încerca să calmeze o furtună de critici pe care le-a declanşat.

Citește și: INTERZIS MINORILOR Cum a apărut vedeta la o piscină din București

Trump a afirmat deja că este sarcastic şi cu bună ştiinţă înţeles greşit de către o presă ostilă atunci când le-a cerut serviciilor secrete ruse să recupereze mesajele private ale lui Hillary Clinton, adversarul său în cursa pentru Casa Albă. O declaraţie care a provocat un imens scandal, inclusiv în rândurile agenţiilor de informaţii din SUA. Un fost director al CIA, care a servit în timpul mandatelor mai multor preşedinţi, chiar l-a acuzat pe Trump că este un agent al Federaţiei Ruse, informează agerpres.ro.

Citește și: Ai curajul să porți așa ceva? Cea mai nouă rochiță pentru femei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.