Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump reacționează: 'Trebuie să înceteze!' / VIDEO

time.com
donald trump

Preşedintele american Donald Trump a denunţat marţi, într-un interviu acordat NBC, ameninţările 'oribile' şi 'dureroase' care vizează comunitatea evreiască din SUA, şi a afirmat că antisemitismul şi rasismul care afectează America 'trebuie să înceteze'.

'Antisemitismul este oribil. Trebuie să înceteze', a declarat Donald Trump în interviul acordat postului de televiziune american, după o vizită la Muzeul de istorie afroamericană din Washington, scrie agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL URIAȘ în Biserica Ortodoxă Română: Un CELEBRU EPISCOP a apărut TATUAT la Sinod / FOTO

'Ameninţările antisemite care vizează comunitatea evreiască (...) sunt oribile şi dureroase şi ne amintesc câte mai rămân de făcut pentru a elimina ura şi prejudecată', a mai spus liderul de la Casa Albă.

Autorităţile federale americane investighează o serie de ameninţări cu bombă care au vizat cel puţin 10 centre ale comunităţii evreieşti, inclusiv în Alabama, Ohio, Illinois, Texas şi New York. Nicio persoană nu a fost rănită şi se pare că ameninţările au fost nişte farse, a afirmat luni, pentru NBC News, Asociaţia Centrelor Comunitare Evreieşti din America de Nord.

Citește și: ȘOCANT MOARTEA unui copil a fost transmisă LIVE, pe Facebook / VIDEO

În Missouri (centru), o sută de morminte din cimitirul evreiesc din Saint Louis au fost profanate la sfârşitul săptămânii trecute.

Dacă fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump, convertită la iudaism, a denunţat aceste ameninţări pe Twitter - 'Statele Unite ale Americii sunt o naţiune întemeiată pe principiul toleranţei religioase', a scris ea -, preşedintele republican nu a făcut declaraţii pe marginea acestui subiect în weekend.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: Ziua era educatoare, noaptea era ACTRIȚĂ PORNO / FOTO

'Astăzi, şi în fiecare zi a preşedinţiei mele, mă angajez să fac tot ceea ce este posibil să respect promisiunea de libertate pentru afroamericani şi pentru toţi americanii', a spus Donald Trump după vizita la Muzeul de istorie afroamericană.

'Această vizită ne aminteşte motivele pentru care este important să combatem intoleranţa şi ura în toate formele sale oribile', a spus el, adăugând că va merge de asemenea la Muzeul Holocaustului din Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.