Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump reacţionează VEHEMENT înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis: 'Este un TURNĂTOR' -FOTO

Salon
james comey, trump

Înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis, Donald Trump are alte probleme. Preşedintele SUA l-a calificat, vineri, pe fostul director al FBI, James Comey, drept un 'informator', la o zi după ce acesta a depus mărturie în care l-a acuzat pe Trump că a încercat să blocheze o investigaţie şi că a spus minciuni despre el şi despre FBI, relatează Reuters, conform agerpres.

'În pofida atâtor declaraţii false şi minciuni, reabilitare totală şi completă... şi WOW, Comey este un 'turnător' (leaker, în limba engleză - n.r.)!', a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter.

Citeşte şi: Ce se va întâmpla în Scoţia, după ce separatiştii au pierdut la alegerile din UK

Aceasta este prima reacţie a lui Trump, pe Twitter, după audierea fostului director al FBI de către Comitetul pentru Informaţii din Senatul american în cadrul căreia fostul director al FBI l-a acuzat pe preşedintele republican că a minţit pur şi simplu cu privire la motivele destituirii sale intempestive, la 9 mai.

EFE relatează că, potrivit presei americane, Trump şi-a petrecut ziua de joi în compania avocatului său personal, Marc Kasowitz, şi a ministrului apărării, James Mattis, unul dintre cei mai importanţi apropiaţi ai săi.

În pofida faptului că unii consilieri de-ai săi se temeau că liderul de la Casa Albă va reacţiona în timp ce Comey încă era audiat, Trump şi-a făcut de lucru, participând la diverse evenimente şi reuniuni, şi a urmărit doar 45 de minute din audierea care a durat două ore şi jumătate, potrivit The New York Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.