Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dorin Cocoş lovește din nou: Ea e noua Elena Udrea din viața afaceristului / FOTO

iubita Dorin Cocos

Elena Udrea a fost înlocuită. Fostei blondă de la Cotroceni i-a luat locul...tot o blondă. Dorin Cocoş iubeşte din nou. Pe cine? După două căsnicii eșuate și câteva luni petrecute după gratii, în care plângea în hohote că-și vede fiul în cătușe, Dorin Cocoș zâmbește acum cu jumătate de gură: s-a îndrăgostit de o blondă sexy, dar a primit o mare gaură în buget.

Vezi şi: Germania avertizează: Sute de mii de refugiaţi vor intra în Bulgaria, România e în pericol

Cocoș și-a găsit alinare în brațele unei alte femei, de această dată cu 25 de ani mai tânără. Cei doi au fost surprinși recent, împreună prin oraș, fără să se ascundă, ca într-o relație asumată, deși amândoi au în spate un trecut despre care probabil nu ar vrea să mai vorbească. Dacă problemele cu legea ale lui Dorin Cocoș sunt cunoscute de toată lumea, despre noua lui parteneră, Raluca, nu se știu multe lucruri. Tânăra care i-a căzut cu tronc lui Cocoș are multe calități, iar cele fizice au fost apreciate nu doar de afacerist, ci și de alți bărbați. Și asta pentru că, în urmă cu mai mulți ani, ea a pozat sexy într-un calendar, ca susținătoare a unei echipe de fotbal din Constanța și se lăuda cu dimensiuni aproape perfecte: 85-63-90, spune libertatea.

Vezi şi: Fosta şefă a DIICOT vrea să reintre în 'circuit': Mutarea de ultimă oră a Alinei Bica

Deși în public nu par să se ascundă de nimeni, relația lui Cocoș cu Raluca păstrează, totuși, niște rezerve, așa se face că ei nu locuiesc tot timpul împreună, iar afaceristul i-a pus la dispoziție iubitei sale un apartament modest, care se află pe numele surorii lui, în zona Tei.

content-image

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.