Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosar penal în cazul tânărului care a încercat să se sinudică live pe Facebook

enational.ro
dosar formular

Poliţiştii sătmăreni au deschis un dosar penal în cazul tânărului de 16 ani care ar fi încercat să se sinucidă şi a transmis totul în direct pe reţeaua de socializare facebook, informează, luni, buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. 

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 16 ani şi-a provocat mai multe răni superficiale în zona antebraţelor cu un ciob de sticlă, cu scopul de a-şi impresiona iubita care l-a părăsit. Tânărul a postat înregistrarea cu gestul său, pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiindu-i pusă viaţa în pericol. În cauză s-a întocmit lucrare penală şi se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de determinarea sau înlesnirea sinuciderii", precizează IPJ.

Hans Klemm speră la o înțelegere cu Guvernul: 'Este o veste bună'


Adolescentul a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare după ce şi-a provocat răni la un antebraţ pe fondul unei deziluzii în dragoste, el transmiţând în direct pe facebook cum se automutila.

Tarif de lux! Cât de mulți bani cer Andi Moisescu și Pavel Bartoș pentru un eveniment


"Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, din păcate, şi a avut o deziluzie în dragoste. Şi-a tăiat superficial pielea, nu a avut nevoie nici de suturi şi după două ore i-au dat drumul de la UPU acasă. L-au pansat", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Camilo Coste, manager al SJU Satu Mare. 

El a precizat că în cursul săptămânii adolescentul va fi consiliat psihologic. 

Tânărul a postat pe contul său de facebook imagini cu antebraţul secţionat şi a transmis în direct cum îşi provoacă răni. Înregistrarea are circa 40 de minute, până când la el au ajuns tatăl său şi bunica sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.