Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosare penale în cazul deceselor din timpul furtunii. Primarul Timişoarei, către presă: 'Sunteţi penibili'

opiniatimisoarei.ro
panou cazut pe masina

Poliţia Timiş a deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor cinci persoane decedate în urma furtunii din Timişoara şi Buziaş. Un bărbat a murit după ce poarta de intrare în oraş, ridicată recent de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, s-a prăbuşit peste autoturism, informează news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat, luni, pentru News.ro că Poliţia  a deschis dosare penale pentru ucidere din culpă în cazul celor cinci decese din Timiş.

"În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări în aceste cazuri", a declarat Ancuţa Morariu.

Vezi şi: Pentru ce ar fi ajuns Victor Ponta la DNA: procurorii vor capul lui Liviu Dragnea

În Timişoara au decedat două persoane, în urma furtunii de duminică. Este vorba despre o femeie de 36 de ani care a fost surpinsă de un copac la Grădina Zoologică şi un bărbat de 24 de ani care se afla în maşină în momentul în care poarta de intrare în oraş, dinspre Lugoj, s-a prăbuşit peste autoturism. Poarta respectivă a fost recent ridicată de Primăria Timişoara, cu suma de 56.000 de euro.

Premierul Tudose a afirmat într-o intervenţie telefonică la o televiziune că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, trebuie să dea explicaţii despre panoul care a căzut peste un autoturism. În replică, primarul Timişoarei, Nicolae Robu a avut o reacţie neadecvată la adresa jurnaliştilor: „La revedere! Sunteți penibili! Pe mine să nu mă mai căutați niciodată, bine?!"

De asemenea, alte trei persoane au decedat în oraşul Buziaş. Este vorba despre o familie. Mama şi fiica au decedat pe loc, după ce un copac s-a prăbuşit peste ele, iar tatăl a decedat ulterior, la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.