Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul 'Colectiv' s-a amânat din nou: De ce au luat judecătorii această decizie

ciocanel judecator

Un nou termen, o nouă amânare în dosarul ”Colectiv”, în care fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată de către procurorii anti-corupţie. La aproape un an de la tragedie, judecata propriu-zisă nici măcar nu a început.”S-a dat un termen pe 30 septembrie. A fost lipsă de procedură cu Primaria Sectorului. Este foarte trist deoarece în sala de judecată deja nu mai apar părțile vătămate și părțile civile, apărând doar noi, avocații, pentru că, sincera să fiu, îi văd fără speranță. Este al treilea termen în care ne amână, deși suntem doar în camera preliminară”, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocată a unora dintre victime, conform B1TV.

Daunele pentru victime se lasă aşteptate. ”Pentru că foarte mulți dintre ei arată urât estetic, au nevoie de bani pentru a face operațiile mai departe și nu au. Cei pe care eu îi am ca părți vătămate în dosar au rămas fără serviciu datorită aspectului și datorită problemelor psihice pe care le au în momentul de față”, a mai spus Comăniceanu.

”Mergem până la capat, dar, cum v-am spus, respect instanța și declarațiile le voi face la sfârșitul procesului. N-am să dau. Mergem în etape. Fiecare, unul acuză, altul se apăra și vom vedea la sfârșit ce se va întâmpla”, a spus şi Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.