Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dosarul retrocedărilor: Preşedintele CJ Suceava îl ia pe "NU" în braţe - AUDIO

nechifor

Ultimul nume apărut în Dosarul retrocedărilor este cel al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Procurorii susţin că inculpaţii din dosar, în frunte cu Viorel Hrebenciuc, l-au contactat pe Nechifor pentru a cumpăra din bani publici un teren.

Citeşte şi: Un nou baron PSD în Dosarul lui Hrebenciuc, Adam şi Sîrbu

Preşedintele CJ Suceava susţine, într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro, că nu a fost contactat de inculpaţi şi că nu ştie nici măcar despre ce teren ar fi vorba. "Am văzut şi eu chestiunea asta. Nici nu ştiu despre ce e vorba acolo, nici cine sunt oamenii ăia. Habar n-am nici unde e chestia aia, nici cine e acolo, nici cine şi ce vrea. Nimeni nu a vorbit cu mine pe subiectul ăsta. Nu-mi spune absolut nimic nici locaţia. Chiar nu ştiu absolut nimic", a declarat Nechifor.


Online recording software >>


Audio and voice recording >>

Ulterior, Cătălin Nechifor a venit cu unele completări. „Am mai dat nişte telefoane să văd ce-i cu povestea aia. Acel «în imediata apropiere» sunt de fapt vreo şapte kilometri. Acolo, pe terenul ăla, sunt suprafeţe închiriate. E un teren de fotbal, sunt agenţi economici localizaţi acolo, care plătesc chirii. E ciudat să vinzi un teren care nu e liber de sarcini. Halucinantă toată chestia”, a mai declarat preşedintele CJ Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.