Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două elicopere militare s-au ciocnit în Hawaii

Mi24 elicopter

Gărzile de coastă americane căutau vineri două elicoptere militare ce transportau 12 persoane în apropiere de insula Oahu, în arhipelagul Hawaii, după ce au fost alertate de armată în legătură cu o coliziune, a anunţat o purtătoare de cuvânt a echipelor de salvare, relatează AFP, preluată de Agerpres.

'Am găsit o zonă cu fragmente (din elicopter) la patru kilometri de coastă şi cercetăm perimetrul. Nu am găsit nici unul dintre membrii echipajului pentru moment ", a spus ea, precizând că apelul a fost primit cu puţin înainte de miezul nopţii de joi spre vineri, ora locală (09.38 GMT). 

'Gărzile de coastă au intervenit după ce au fost informate că două elicoptere militare au intrat în coliziune în largul zonelor de coastă, la nord de Oahu', a explicat purtătoarea de cuvânt. 

'Potrivit informaţiilor pe care le-am primit din partea Marine Corps, două dintre elicopterele lor operau în apropiere de această insulă, având şase membri ai echipajului la bordul fiecărui aparat'. 

Gărzile de coastă au trimis un elicopter MH65 Dolphin şi un avion Hercules HC130 la faţa locului. Marina americană a trimis un elicopter şi pompierii cercetau zona cu un elicopter şi un vas de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.