Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Două vedete de la Antena 1 îi iau apărarea lui Dan Diaconescu: A fost pus la plutonul de execuție

Două dintre cele mai importante vedete ale Antena 1 îi sar în apărare lui Dan Diaconescu, condamnat definitiv la 5 ani și 6 luni de închisoare.

Mircea Badea spune că dosarele de santaj ale lui Diaconescu sunt doar "niste compuneri incoerente, infantile" și că DD a fost expus practic în fața unui pluton de execuție.

Citește și: Dan Diaconescu ridicat de politie si dus in arest. Ce interdictie 'senzationala' are DD

"Dosarele de santaj ale lui Diaconescu erau niste compuneri incoerente, infantile, cu pretentii de acte juridice. Dar "justita" nu m-a dezamagit nici de aceasta data: pluton de executie, mercenariat, scelerare, tot tacamul.

"E foarte complicat să interzici unuia să practice o meserie. E cam ciudat, cred că îngrădeşte nişte drepturi ale omului, cred eu.

Sentinţa asta este, din punctul meu de vedere, odioasă din multe puncte de vedere. În primul rând, că dosarul respectiv nu există, e o compunere . Dacă nu e sprijinită de probe solide, orice scrie un om pe hârtie rămâne o ficţiune până la urmă, doar dacă nu e o mărturie.”, e părerea lui Badea.

La aflarea veştii că patronul fostului post OTV a fost arestat, Dan Negru a reacţionat public. Vedeta Antena 1 şi-a exprimat admiraţia faţă de cele făcute de Diaconescu în materie de televiziune.

Citește și: OPINIE - Viaţa (politică) bate filmul

”Cu vreo 15 ani în urmă prezentam lansarea unui model auto în România şi în pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia îşi lansase OTV-ul, PrimaTv era în plină creştere,TVR avea forţa lui Lazarov, Pro şi Antena aveau publicul lor…Asta era toată piaţa tv atunci…Mi-a povestit că vrea să lanseze un nou curent în televiziune şi că va deveni trendsetter revoluţionând late-night.-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Călinescu şi Tuca. Fireşte, nu l-am crezut. Nu-i cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am văzut pe toate canalele tv ştirea condamnării lui, difuzată exact aşa cum a început OTV-ul: senzaţional, cu burtiere mari şi colorate şi cu ecranul spituit în alte ecrane mici…Atunci nu l-am crezut…Acu' mă uit la tv şi îmi dau seama că totuşi a reuşit. Fiecare televiziune are în ea o particică din DD...”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.