Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că Alina Gorghiu nu e luată în seamă în PNL

iohannis gorghiu

CCR a declarat neconstituțională legea migrației aleșilor locali. Până când se va decide dacă cei care au schimbat partidul în pauza de 45 de zile rămân sau nu în funcții, co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, ar vrea ca traseiștii să-și piardă mandatul.

În judeţul Hunedoara, partidul care a beneficiat cel mai mult de prevederile acestei ordonanţe a fost PNL, care a atras peste 50 de aleşi locali şi judeţeni. ”Traseiștii” liberali nu dau nicio importanță iniţiativei şefei lor.

„Nu are ce să ne facă. Noi am trecut la PNL într-un cadru legal. NU e posibil să îmi spui că pot trece pe roşu la semafor, iar după ce trec să mă alergi să-mi dai amendă că am încălcat legea”, a declarat unul din consilierii care s-au înscris în toamna lui 2014 în PNL.

Sursa citată a mai declarat că, în cazul în care se va lua o decizie în acest sens, iar cei vizaţi vor fi excluşi din consiliile locale, aceştia se vor adresa justiţiei, iar pe durata procesului îşi vor exercita în continuare mandatele. „Rămânem consilieri până la alegerile din 2016. Ce fac ei la Bucureşti e mai mult o chestiune de imagine”, a mai declarat sursa citată, notează hunedoaralibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.