Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA că Rusia ar fi fost implicată în doborârea avionului / AUDIO

avion cadavre
În cadrul discuţiei, cei doi, supranumiţi "Maiorul" şi "Grecul"  ar recunoaste faptul că au doborât aeronava. MAIOR - "Ei, ce se întâmplă?" GREK - "E un avion civil." MAIOR - "Sunt mulţi oameni la bord?" GREK "Foarte mulţi! Rămăşiţele au ajuns până în curţi" GREK: "Sunt părţi din interiorul navei, fotolii şi corpuri omeneşti" MAIOR: "Armament este?" GREK: "Nimic. Haine, medicamente, prosoape, hârtie igienică." MAIOR: "Acte sunt?" GREK: "Da, ale unui student din Indonezia. De la Universitatea Thompson." Totodată, ofiţerii ruşi au declarat că au găsit cutia neagră a aeronavei şi o vor trimite la Moscova pentru a fi examinată. Anunţul a fost făcut de militanţii din Doneţk. sursa: publika.md CITESTE si: Russia Today: Avionul lui Vladimir Putin ar fi fost tinta atacului (surse) **** UPDATE: 

Reprezentantul "special al Guvernului republicii" Doneţk, Serghei Kavtaridze a declarat că nu crede în autenticitatea înregistrării publicate de SBU cu privire la doborârea avionului malaysian.

"Afirmaţiile potrivit cărora au fost interceptate conversaţii între cazaci, care ar fi discutat despre doborârea acestui avion sunt un exemplu de propagandă", a declarat Kavtaridze pentru Interfax.

Potrivit lui, insurgenţii "nu puteau discuta despre aşa ceva". El a făcut referire la părerea unor experţi care au "menţionat că pentru a doborâ avionul la o astfel de altitudine sunt necesare echipamente militare capabile să lanseze rachete sol-aer". Potrivit lui Kavtaridze, insurgenţii nu deţin astfel de echipamente.

Anterior, SBU a anunţat că a interceptat convorbiri telefonice între doi separatişti care discută despre doborârea avionului malaysian.

"Apelul a fost iniţiat de către Igor Bezler, la ora locală 4.40 (4.40, ora României), la 20 de minute după producerea accidentului. Bezler l-a sunat pe un ofiţer al serviciilor de informaţii ruse, Vasili Gheranin, comunicându-i acestuia informaţii despre doborârea avionului", a declarat şeful SBU, Valentin Nalivaicenko.

Bezler ar fi afirmat că avionul malaysian a fost doborât de echipa insurgenţilor "Minera".

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, de asemenea, a menţionat înregistrările interceptate de SBU.

"Vreau să vă comunic că unul dintre liderii insurgenţilor s-a lăudat într-o convorbire cu tutorele său rus, ofiţerul serviciilor ruse de informaţii Vasili Gheranin, că rebelii au doborât avionul malaysian", a afirmat Poroşenko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.