Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOVADA VIDEO că jandarmii din Brașov AU CHEFUIT, fără a respecta orice normă sanitară, la pensionarea unui șef

R. V.
StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Mai mulţi jandarmi braşoveni au participat la o petrecere cu ocazia trecerii în rezervă a unui șef, fără respectarea normelor de protecţie anti-COVID. S-a constituit o comisie specială care să ancheteze ce s-a întâmplat în unitate.

"Filmare trucată la Gruparea Mobilă de Jandarmi „ Burebista ” Brașov Un „ binevoitor ”, care pare a fi membru al unui serviciu de informații, ne-a trimis un filmuleț despre care afirmă că a fost realizat duminică 28.02.2021, în jurul orelor 23.00 în fața comandamentului Grupării Mobile de Jandarmi „ Burebista” Brașov. Înregistrarea în cauză, ar reprezenta momentul pensionării unui erou local, domnul locotenent-colonel Rusu Daniel-Claudiu ! Spun că filmul este o făcătură a „ serviciilor ” , deoarece sunt convins că domnul locotenent-colonel Rusu Daniel-Claudiu nu ar fi permis o asemenea manifestare, care se putea întâmpla numai pe vremuri, în biroul lui Sică Mandolină din sediul guvernului ... Cu stimă, Președinte Lucian MATEI", scriu ]n postare Asociația Civică Acvila, cei care au distribuit filmul.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

„Am luat la cunoștință despre manifestarea care a avut loc în unitatea noastră. Astfel, în seara zilei de 28 februarie, la ieșirea din misiune, efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt și pentru a se lua măsurile legale care se impun”, a transmis IJJ Brașov.

Întrebați de ce este nevoie de o comisie, jandarmii au spus că în imagini apar cadre militare.

În imagini apar angajații Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov, care-și fac poze îngrămădiți și fără măști de protecție.

Ulterior, Jandarmeria Brașov a anunțat că s-au încălcat regulamentele interne și urmează să se stabilească sancțiunile, „în funcție de gradul de vinovăție al fiecărui participant”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.