Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, PRIMELE DECIZII după lovitura primită de la DNA. Ce a stabilit împreună cu Tăriceanu / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea iesire DNA

Liviu Dragnea a dezvăluit, într-o conferinţă de presă, ce decizie a luat după discuţia purtată cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu cu privire la paşii de urmat după acuzaţiile aduse de DNA la adresa liderului PSD. Dragnea susţine că nu renunţă la proiectele Guvernului şi nici la planurile stabilite în cadrul Coaliţiei.

"Am avut o discuţie azi dimineaţă cu domnul Tăriceanu. M-a sunat după ce am ajuns la Camera Deputaţilor şi mi-a cerut să rămân pe poziţie şi să ne continuăm coaliţia. Eu cred că nu este afectată. Sunt afectat eu dar încerc să mă obişnuiesc.E un risc pe care sunt dispus să-l duc până la capăt. Am avut enorm de multe mesaje de la colegi de partid, în care toţi mi-au zis să mergem înainte, să nu cedăm.", a declarat Liviu Dragnea.

Mai mult, preşedintele PSD susţine că după "vizita" la DNA, a primit numeroase mesaje de susţinere de la membri din partid şi de la diverşi lideri din teritoriu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat în această dimineaţă la sediul DNA, unde procurorii i-au adus la cunoştinţă calitatea de suspect într-unul din dosarele Tel Drum. Potrivit DNA, Dragnea este acuzat de abuz în serviciu, constituirea de grup infracţional şi fraudă cu fonduri europene. Faptele ar fi fost comise între 2008-2009, când Dragnea era şef al Consiliului Judeţean. La sediul DNA au fost prezenţi şi mai mulţi lideri ai PSD, veniţi însă doar în semn de susţinere faţă de Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.