Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, TRADUS de un analist politic, în urma declarațiilor momentului: 'Recurge la teoria conspirației'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Stelian Tănase a descifrat declarațiile lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat pe George Soros că încearcă să agite apele în PSD. "Liviu Dragnea recurge la teoria conspirației ca să scape cu fața curată din povestea cu afacerile lui din Brazilia ( pe care le dezminte) si incursiunea ANAF la Rise Project. E la înghesuială și îi trebuie una gogonată. Așa că a băgat in discuție o diversiune, poate dă Domnul și ne uităm in altă parte.", a scris analistul politic pe blog-ul său.

Citește și: Mircea Cărtărescu se pune SCUT în fața lui Kovesi: Ce ar însemna schimbarea șefei DNA

"Simțindu-se ca acasă, a avut o revelație. Citez – „Transmit şi acum. Nu o să cedez! Totul vine de la George Soros. Tot acest rău. E o campanie începută din februarie 2016 împotriva mea şi a PSD. E bine concertată, bine organizată şi finanţată. Nu pot opri creşterea popularităţii PSD şi a actului de guvernare. Măsurile de guvernare produc efecte. Vor doar să mă înlăture pe mine şi să distrugă PSD. E o chestiune foarte organizată şi se vede cu ochiul liber.” Exact, nici mai mult, nici mai puțin. Două vorbe trei minciuni! se spune prin zonele sărace unde e votat PSD-ul.

Declaratia e de psihanalizat si chiar de descifrat la rece, pentru că este un exercitiu de manipulare a celor care încă se mai uită în gura lui. Liviu Dragnea recurge la teoria conspirației ca să scape cu fața curată din povestea cu afacerile lui din Brazilia ( pe care le dezminte) si incursiunea ANAF la Rise Project. E la înghesuială și îi trebuie una gogonată. Așa că a băgat in discuție o diversiune, poate dă Domnul și ne uităm in altă parte.

Citește și: E OFICIAL! Elena Udrea s-a logodit. Iubitul ei a CONFIRMAT vestea

Temele sunt – PSD amenințat de forțe din exterior, campania impotriva sa, „bine organizată şi finanţată.” E numit și un adversar fantomă de mare anvergură – George Soros,(nu cred să fi auzit de un anume Liviu Dragnea). Firește, fără probe și fără să amintească vreun fapt concret. „Vor doar să mă înlăture pe mine şi să distrugă PSD”. El speră spunins asta să stringa în jurul lui partidul, să-și lege soarta de PSD. La începutul interventiei declara patetic „Transmit şi acum. Nu o să cedez !”. Ca o dama amenințată cu un viol. Vine asa- Cade el, cade și PSD-ul. Pe scurt – Dai în mine, dai in tine, dai in fabrici și uzine! se zicea cindva. E un discurs propagandistic care nu-și bate deloc capul cu adevărul. Ați urmărit un scheci.", a scris Stelian Tănase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.