Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a dat BINECUVÂNTAREA: fiica unui fost baron PSD intră în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea rade zambet Inquam Photos

Încurcate și lungi au fost negocierile pentru un post de deputat care era rezrvat fiicei fostului baron PSD, Mircea Cosma, Andreea Cosma. Deși Parlamentul a intrat în activitate de mai bine de o lună, situația de la Prahova abia acum s-a lămurit.

În timpul campaniei electorale se știa, în interiorul PSD, că Andreea Cosma era pusă pe un loc neeligibil la Prahova, dar că se vor da la o parte doi oameni de pe locurile eligibile pentru a-i face loc. Această măsură a fost luată pentru a nu periclita campania electorală.

După alegeri, Lviu Dragnea a schimbat macazul și nu a mai fost de acord cu aranjamentul de la Prahova, ne-au precizat surse din PSD. Aproape o lună au durat negocierile care s-au finalizat cu intrarea Andreei Cosma în Parlament, după ce Liviu Dragnea a fost de acord să semneze actele necesare.

Doi oameni de pe locurile eligibile de la Prahova au declarat, pe proprie răspundere că nu doresc să își ridice mandatele, așa că la rând a venit următorul pe listă, fiica lui Mircea Cosma, Andreea Cosma.

În legislatura trecută, Mircea Cosma l-a propulsat în Parlament pe fiul său, Vlad Cosma, dar între timp au apărut problemele cu DNA-ul, iar Andreea Cosma a fost singura care a scăpat de procurori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.