Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a mai descoperit o minune din Caracal

dragnea

Liviu Dragnea a refăcut cuplul cu Victor Ponta şi, împreună, cei doi au plecat în acţiuni electorale prin ţară. Joi, 5 mai, Dragnea şi Ponta lansează candidaţii la alegerile locale din Olt.

Cei doi au participat şi la lansarea candidaţilor din Caracal. Preşedintele PSD a descoperit cu această ocazie încă o "minune", pe lângă cele şapte (cel puţin) intrate în folclorul internetului. Cu riscul de a-i supăra pe social-democraţii din alte zone, Dragnea a ţinut să-i laude pe PSD-iştii din Caracal. "Organizaţia PSD Caracal este cea mai bună organizaţie pe care o are PSD în ţară", a afirmat Dragnea.

Vezi şi: Ponta, despre preluarea şefiei Camerei Deputaţilor: Nu mă dau deoparte

Municipiul Caracal este celebru într-un sens nu tocmai bun. Un presupus eveniment din secolul XIX a făcut din Caracal oraşul în care "s-a răsturnat căruţa cu proşti". Alte "minuni" au fost generate de diverse evenimente bizare, chiar dacă între timp lucrurile s-au îndreptat: cimitirul de pe strada Învierii, puşcăria de pe strada Libertăţii, brutăria de pe strada Foametei, sediul pompierilor mistuit de flăcări, uşa poliţiei furată, singura şcoală din localitate care a primit denumirea de Şcoala nr. 2, macaraua uitată în interiorul unui bloc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.