Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea a tunat în şedinţa cu pensionarii PSD: Discurs despre Iohannis şi statul paralel

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Preşedinţii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au participat joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, la o reuniune a organizaţiei de pensionari a PSD, care a avut loc la grupul deputaţilor social-democraţi din Camera Deputaţilor.

Reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD a început în jurul orei 12:00, la puţin timp după debutul dezbaterii în camerele reunite ale Parlamentului a moţiunii de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Liviu Dragnea le-a vorbit pensionarilor despre statul paralel şi despre Klaus Iohannis, pe un ton ridicat, astfel încât discursul liderului PSD se auzea şi de afară. Şeful statului a fost acuzat de liderul PSD că vrea să captele cât mai multă putere.

Dragnea a vorbit şi despre propriul dosar în faţa pensionarilor PSD. "Sper să mă ajute Dumnezeu să-mi duc la capăt mandatul. Am primit susținerea conducerii, în 2015 am fost chemat să preiau mandatul", a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD le-a vorbit pensionarilor şi despre legile justiţiei, susţinând că partidul este decis să meargă până la capăt cu modificările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.