Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea admite. De ce a fost salvat Madalin Voicu

Respingerea de către plenul Camerei Deputaţilor a cererii DNA pentru încuviinţarea arestării lui Mădălin Voicu se datorează, între altele, simpatiei de care se bucură deputatul, iar aceasta nu poate fi sancţionată, consideră preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a declarat, miercuri, că a votat, în plenul Camerei Deputaţilor, în favoarea cererii DNA. "Din ce am înţeles de la colegii mei, unii au votat ca mine pentru ridicarea imunităţii, alţii au votat împotrivă. Situaţia e că de la toate partidele s-a votat şi pentru şi împotrivă", a detaliat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti dacă social-democraţii "au votat cu simpatie", Dragnea crede că "asta a contat". "Astăzi, de dimineaţă, discutând cu unii colegi de-ai voştri la Senat, chiar asta mi-au spus că, din ce au simţit, din ce au vorbit cu colegii mei, a existat o oarecare simpatie şi se pare că asta a contat", a spus preşedintele PSD.

"Nu poate fi sancţionată, chiar nu poate fi sancţionată şi nu există un vot cu nume şi prenume totuşi", a completat el, întrebat dacă simpatia poate fi sancţionată.

Nici în cazul deputaţilor care au votat împotriva solicitării DNA nu este vorba despre sancţiuni. "Nici măcar nu ştim care sunt aceia, pentru că, dacă un sistem informatic atât de lăudat nu ne poate spune cine a votat şi cine nu a votat, dar un sistem bazat pe bile?", a argumentat Liviu Dragnea.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cererea DNA pentru încuviinţarea arestării deputatului Mădălin Voicu. S-au înregistrat 103 voturi pentru şi 158 împotrivă.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut miercurea trecută sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun.

Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani, toate în formă continuată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.