Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, șah-mat la Ponta! Omul lui Grindeanu, răsplătit cu o funcție de ministru. Cine e favorit să preia portofoliul MApN

umbra susta

Adrian Țuțuianu a demisionat, marți, după ce a fost convocat de urgență de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor. Șeful Guvernului i-a acceptat demisia, iar portofoliul Apărării a fost preluat interimar de vicepremierul Marcel Ciolacu, după ce Iohannis a semnat decretul de numire.

Numai că, potrivit unor surse guvernamentale, Marcel Ciolacu va fi înlocuit de premierul Mihai Tudose cu Ion Micioalcă, un om apropiat al lui Sorin Grindeanu.

Pensionarea unui magistrat de la Instanţa Supremă aruncă-n aer dosare grele: Sebastian Ghiță, Gabriel Oprea, Șova, vizați

Numirea acestuia ar fi o lovitură pentru Victor Ponta, care, potrivit acelorași surse, ar fi negociat cu Ion Mocioalcă pentru a-l determina să treaca de partea noului său partid, Pro România.

Ion Mocioalcă a acceptat propunerea făcută de Liviu Dragnea în cursul zilei de marți.

Ion Mocioalcă este preşedintele PSD Caraş-Severin, secretarul Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor și unul dintre cei mai importanţi lideri ai partidului din teritoriu.

Amintim că Ion Mocioalcă a fost unul dintre susţinătorii lui Sorin Grindeanu în conflictul cu Liviu Dragnea, care a  avut loc în vară. La moţiunea de cenzură, Mocioalcă nu a fost prezent în sală, tocmai pentru a influenţa rezultatul votului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.