Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunță CAMPANIA începută împotriva sa și a PSD: 'Hai să începem să le să cărăm PUMNI în cap'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Potrivit lui Liviu Dragnea, "este o campanie de ceva timp începută din februarie - martie 2016" atât împotriva sa, cât şi a PSD şi a dezminţit orice înţelegere cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Este bine concertată, este bine finanţată, este foarte bine organizată, pentru că îi deranjează câteva lucruri: nu pot opri creşterea popularităţii PSD, care este un fapt şi se întâmplă, şi creşterea popularităţii actului de guvernare, care începe să-şi revină după instalarea noului guvern. (...) Nu au alt obiectiv, nu au alt plan, nu au altă strategie decât să mă înlăture pe mine sau să facă în aşa fel încât PSD-ul să nu fie unit. Un PSD unit face ca dreapta, chiar dacă se ridică pe vârfuri, să nu se mai vadă", a argumentat Dragnea.

Citește și: Anunț URIAȘ, în MIEZ DE NOAPTE, al Olguței Vasilescu! Cine sunt cei vizați

Liderul social-democrat a anunţat că "PSD va avea o altă atitudine" şi nu "va mai întoarce celălalt obraz".

"O altă atitudine va genera şi alte acţiuni. (...) Am vorbit cu foarte mulţi colegi din partid zilele astea, şi cu unii oameni din presă. Este o certitudine că este o chestiune foarte organizată. Nu am de unde să ştiu cine apasă butonul central, care sunt toţi ceilalţi, dar se vede cu ochiul liber. (...) Eu, de când am fost ales preşedintele PSD, am cerut tuturor colegilor să promovăm pacea politică, dialogul şi stabilitatea, să promovăm o stare neconflictuală între instituţiile statului, o stare neconflictuală între noi, ca partid şi instituţii, între noi şi celelalte partide din România, între noi ca partid şi preşedintele Iohannis. Se pare că această atitudine a fost considerată drept o slăbiciune şi asta i-a făcut să se gândească 'hai să începem să le să cărăm pumni în cap'. Răspunsul nostru va fi pe măsură. Nu am de gând să mai rămânem în această situaţie, nu am de gând să mai rămânem într-o situaţie în care doar să încasăm nefâcând nimic, doar vrând să guvernăm, pentru că aşa au hotărât românii, şi vom răspunde legal, instituţional conform atribuţiilor pe care le putem avea", a arătat Dragnea la România TV.

Citește și: Liviu Dragnea a descoperit duşmanul său şi al PSD: 'E bine organizat şi finanţat'

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat vineri că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, în legătură cu o parte din dezvăluirile Rise Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relaţii de la autorităţi din Brazilia.

"O parte dintre aspectele conţinute în investigaţia jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA. În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (faţă de fapte) sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei. După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relaţii de la autorităţile naţionale şi de la autorităţile din Brazilia", se arată într-un comunicat al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.