Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea anunţă o evaluare a cabinetului la Comitetul Executiv Naţional al PSD din 29 septembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat marţi o evaluare a cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD care va avea loc în 29 septembrie, la Suceviţa. "Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernării săptămâna viitoare, la CExN la Suceviţa", a declarat Dragnea la România TV.

Referindu-se la remanieri, Dragnea spune că, din punctul său de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru". "Din punctul meu de vedere. Dar...", a completat el. Dragnea a susţinut că ritmul impus de el membrilor cabinetului este "unul drăcesc". "Eu mai făceam practică în liceu şi la reţele electrice. Le-am spus: 'Nu se lucrează la 220, ci la 380'. Ritmul este infernal, nu suntem în situaţia în care ai timp să o lălăi la minister, ai timp să faci multe greşeli, pentru că trenul trece repede prin gări, nu avem timp de asta", a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă Mihai Vâlcov va participa la această evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. "Bineînţeles. Nu renunţ sub nicio formă. Este foarte bun economist, un om cu viziune şi un om care poate participa la o construcţie serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a şi făcut. (...) Este un om respectat în partid şi în guvern", a motivat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.