Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, atac dur la PNL si ochi dulci lui Ponta la Consiliul National

ponta dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat in termeni duri Partidul National Liberal. Acesta a ales sa ii atace in special pentru fuziunea cu PDL, cei care 'au distrus Romania'. Insa discursul lui Dragnea a continut si laude, acestea fiind evident indreptate catre social-democrati, dar mai ales catre fostul premier Victor Ponta cu care se tot vehiculeaza ca ar fi certat.

"PSD a rezistat si rezista in continuare la toate tentativile de a ne dezbina, a rezistat la toate atacurile si manevrele adversarilor nostri si astazi suntem din nou prima forta politica din tara noastra. Avem datoria de a demonstra asta si la urne.

Scamatoria fostului PSD de a se ascunde sub sigla PNL nu i-a pacalit pe romani. I-a pacalit doar pe multi dintre liberalii adevarati care inca nu inteleg cum a ajuns partidul lor istoric pe mana celor care au taiat pensii si salarii si din pacate in anii trecuti au nenoricit aceasta tara. Adevaratii urmasi ai Bratienilor nu pot accepta ca un partid incarcat de istorie sa fie condus de Vasile Blaga si Emil Boc. Noul PNL nu este altceva decat un PDL cu fata umana, cu o alta masca pe care au incercat in mai multe randuri sa si-o puna cei care au distrus Romania", a spus Liviu Dragnea.

El l-a invitat pe Victor Ponta sa ii fie alaturi in acest an electoral.

"Am incredere ca Victor Ponta va reveni in primele randuri acolo unde ii este locul. Urmeaza un an electoral foarte important si trebuie sa aducem in prima linie toate fortele importante ale partidului nostru, iar Victor Ponta este fara indoiala una dintre cele mai importante forte ale partidului nostru. Il invit sa vina alaturi de mine in acest an electoral, la fel cum eu am stat alaturi de el", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.