Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, atac fără precedent la Iohannis: 'Să nu se mai refere la PSD niciodată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Liviu Dragnea anunţă ruperea relaţiilor cu preşedintele Iohannis şi îi cere acestuia să nu mai vorbească deloc despre PSD. Discuţia a pornit de la faptul că liderul PSD nu va merge la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri.

"Nu vreau să mai merg la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale, pentru ca eu nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis. Il rog sa nu se mai refere la PSD niciodata, pentru ca nu e treaba dumnealui. Daca vrea sa vorbesca despre PSD, sa se inscrie in partid", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD nu l-a lăsat pe premierul Tudose să răspundă întrebărilor reporterilor despre Klaus Iohannis. "Mihai trebuie sa conduca guvernul, este un premier bun, vreau sa-l ajutam sa duca guvernarea la capat", a mai afirmat Dragnea.

"Cred din ce in ce mai mult ca, din pacate, presedintele Iohannis nu mai este neimpliat politic. Nu dau niciun fel de ultimatum, pentru ca nu-mi permit. Sa nu mai dea sfaturi publice. Daca vrea sa dea sfaturi, sa depuna o adeziune", a completat liderul PSD.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis a încălcat Constituţia, Liviu Dragnea a răspuns: "Întrebaţi-l pe domnul Dorneanu. Eu am facut o declaratie publica. Sunt deschis de doi ani de zile la dialog. Am stat cu mana intinsa pana mi-a amortit. Nu cred ca PSD sau eu personal am facut ceva impotriva domnului Iohannis sau impotriva institutiei prezidentiale."

Preşedintele PSD a mai precizat că, deşi nu va mai merge la Cotroceni, relaţia cu preşedintele Iohannis va fi una instituţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.