Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, ATAC la Grindeanu și Tudorel Toader: Ministrul Justiției e DESFIINȚAT, se anunță REMANIERI

Liviu Dragnea CEx PSD

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu par să fie în tabere opuse. Cel puțin asta reiese din ultimele declarații. Dragnea s-a supărat că ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu ”și-a făcut timp” să ajungă în Parlament pentru a aduce modificările la legile justiției, așa cum a promis. Grindeanu i-a ținut partea lui Toader și, astfel, a intrat în ”ținta” lui Dragnea.

Șeful PSD a avertizat că mai mulți miniștri din cabinetul Grindeanu nu performează cum și-ar fi dorit și anunță că e posibil să fie remaniați. Primi vizați sunt Tudorel Toader, ministrul Justiției, și Viorel Ștefan, ministrul de Finanțe.

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

”Am văzut că am fost certat și de premier, și de ministrul Justiției. Dacă întârzie foarte mult, asemenea inițiative legislative pot să apară și în Parlament, chiar și în acest an. Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că sunt foarte fericit.

Dacă va fi cazul, voi cere remaniere în Guvern. Din păcate, mai mult de doi miniştri (sub lupă n.r.). Nu sunt miniştri răi, dar eu am spus după alegeri, şi înainte de formarea Guvernului, şi când s-a format şi imediat după, că acest program de guvernare este unul foarte riguros, care are obiective foarte importante şi cu care nu poţi să te joci. Adică fiecare ministru are clar un parcurs stabilit în acel program votat, legitimat de oameni, şi unii au mers pe un ritm obişnuit ca unor guvernări anterioare. Nu merge. Cred că sunt și sub lupa premierului, cred că ne uităm cu aceeași lupă.”, a declarat Dragnea la Antena 3, duminică seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.