Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Tăriceanu, strategie pentru următoarele săptămâni: Ce pun la cale

Jurnalistii.ro
tariceanu-dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se va întâlni, la începutul săptămânii viitoare, cu co-preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu pentru a stabili strategia pentru următoarele săptămâni. Ei vor discuta despre eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură.

”Mâine sau poimâine o să vorbesc cu domnul Tăriceanu. Chiar dacă am avut probleme la stomatolog, eram cu vorbele la mine. S-au strâns foarte multe lucruri rele pe care acest guvern le-a făcut. Ne gândim serios dacă nu cumva varianta unei moțiuni de cenzură, la începutul lunii septembrie, și care să transforme acest guvern într-unul interimar, la începutul lunii septembrie, cu atribuțiuni limitate nu cumva e o variantă mai sigură, să limităm posibilitatea să facă mai mult rău. Ne putem trezi cu foarte multe trăsnăi. Nu l-am înțeles pe domnul Cioloș, am crezut că e un om serios. Mi-aș fi dorit, când am transmis public îngrijorarea, el trebuia să ia în serios acel avertisment. A preferat să acopere funcționari din Finanțe, pe ministru, decât să facă ce trebuia.”, a spus Dragnea în Teleorman.

"Acest Guvern şi-a atins limitele de capacitate, iar suferinţa românilor nu trebuie prelungită. Nu merită să fie lăsaţi să guverneze. Vrem să curmăm neghiobia care o vedem la Executiv. Nu am vrea să lăsăm acest Guvern să facă un lant de gafe care afecteaza multi romani", a declarat Călin Popescu Tăriceanu la România TV.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.