Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea comentează RĂZBOIUL din ALDE. Este Guvernul în pericol?

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dragnea Tariceanu Constantin Tariceanu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, comentează conflictul din ALDE, dintre copreşedinţii Tăriceanu şi Constantin. Liderul PSD afirmă că nimeni din partidul pe care îl conduce nu a încercat să influenţeze deciziile din ALDE, iar social-democraţii îşi doresc să colaboreze în continuare cu toţi parlamentarii ALDE.

"Nici pe domnul Daniel Constantin  nu îl înţeleg de ce e aşa de supărat în perioada asta. Ne dorim în continuare să avem alianţă cu ALDE. Cu ALDE în întregime, cu toţi parlamentarii", a declarat Dragnea.

Vezi şi: Tăriceanu, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ despre Congresul ALDE: 'Am fost șantajat de Daniel Constantin'

Vezi şi: Băsescu îi cere lui Iohannis să o DEMITĂ pe Kovesi: 'Ce vrei mai grav decât atât?'

Liderul PSD a comentat şi întâlnirea dintre Constantin şi Grindeanu, dar şi declaraţia liderului ALDE cu privire la o eventuală renunţarea la funcţia de ministru.

"Dacă domnul Constantin vrea să iasă din guvern e o optiune personală. Vrea, nu vrea, e opţiunea dumnealui. Eu îl ştiu pe domnul Tăriceanu un om stabil. Nu am înţeles prea bine ce s-a întâmplat acolo, dar din ce am văzut, vorbim de părăsirea unor posturi din guvern pentru un congres? Un congres nu poate fi decât de bine dacă majoritatea membrilor vor asta", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD a refuzat să cometeze scenariul potrivit căruia o facţiune din ALDE ar putea forma un nou grup parlamentar, alături de Victor Ponta şi de oamenii fideli fostului premier din PSD.

"Este clar că aceste mişcări sunt bine privite de adversari. Eu nu spun că sunt în cârdăşie, dar aceste mişcări le fac plăcere adversarilor. Susţinerea guvernului în parlament nu va fi afectată", a mai precizat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.