Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, contre în DIRECT la Antena3: Eu n-am spus niciodată că nu o să fiu prim ministru/ VIDEO

liviu dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară, într-o intervenție telefonică la Antena3, că NU a spus niciodată că nu va fi premier după alegerile din 11 decembrie, dar nici că va fi și a reiterat alegerea PSD să nu avanseze nume de posibili premieri în toată campania și să se axeze pe programele electorale.

Totodată, Liviu Dragnea a spus că PSD va respecta toată legislația în vigoare cu privire la condiționalitățile care țin de formarea unui guvern. Precizările liderului PSD vin după un răspuns dat la aceeași întrebare în cadrul unui interviu la Ziarul Financiar LIVE în care a spus că sigur va rămâne ”Președinte al PSD”, afirmație interpretată de unii că decizia ar fi una luată în PSD - DETALII

„Am făcut această precizare pentru a vă ruga să nu mai spuneți că eu am spus că nu voi fi prim ministru. Pentru că n-am spus asta. Dacă PSD nu va câștiga alegerile, în mod firesc, eu o să-mi dau demisia. Spunând că vizez funcția de președinte al PSD, am vrut să spun că PSD vrea să câștige alegerile (...) Doamna Zamfir, eu nu vă pot opri nici pe dumneavoastră, nici pe domnul Dumitrescu să faceți ce analize doriți. Dar ceea ce am de spus, aș vrea să fie transmis așa cum spun eu”

Întrebat dacă va respecta legea 20/2001, Liviu Dragnea a spus că „PSD respectă toată legislația”

„Nu este bine să aveți această atitudine de procuror. (...) Îmi cer scuze că am îndrăznit să și vorbesc în această intervenție. Tot ceea ce spun, tot ceea ce fac eu în această campanie, tot ceea ce fac colegii mei în această campanie are în vedere câștigarea alegerilor de către PSD. Și atunci orice declarație de a mea, orice acțiune de a mea este în acest registru. Deci, nu o să vă spun nici dumneavostră, nici altor colegi din presă cine va fi propunerea de candidat în funcția de prim ministru după alegerile din 11 decembrie”, a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.