Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, declarație de RĂZBOI pentru instituții și actori politici. Iohannis, vizat/ VIDEO

dragnea iohannis

Liviu Dragnea, președintele PSD, anunță că perioada de pace politică s-a încheiat, iar cei care nu au înțeles să respecte propunerea sa de dialog vor primi răspunsuri pe măsură.

„Eu am sperat în ăștia doi ani că toate instituțiile statului și ceilalți actori politici, începând cu președinte României, apreciază că propunerea mea de dialog, de pace politică e bine să fie luată în seamă. Se pare că s-a înțeles că asta ar fi o slăbiciune a noastră, a mea și a PSD. Drept pentru care s-a încheiat această perioadă de pace. Speram să se termine cu aceste mizerii, se pare că nu”, a declarat liderul PSD, pornind la de zvonurile că va petrece câteva zile libere în Israel, alături de iubita sa, la finalul unei deplasări oficiale.

Vezi și: Liviu Dragnea, despre 'scandalul Tel Drum': 'Nu am acțiuni la purtător. Nu sunt nici în față, nici în spate, nici în stânga, nici în dreapta'

Întrebat în ce va consta noua strategie a sa și a PSD, dacă este vorba despre un război politic, Dragnea a răspuns: „Va fi ca înainte de pace. Nu război. Nu mai întoarcem obrazul, pur și simplu. Fac ei ceva, facem și noi ceva, zic ei ceva, zicem și noi ceva. Și vă asigur că avem suficiente resurse.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.