Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, deranjat de implicarea unor ambasade în lupta politica: 'M-au sunat personal'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la România TV, că ambasade ale unor state străine l-au contactat pentru a-l întreba de disputele dintre organizaţiile judeţene ale PSD cu cele ale USR, informează Mediafax.

Liviu Dragnea a spus că motivul real al arestării fostului preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Ana-Maria Pătru, ar fi faptul că AEP a depus plângere penală în ce priveşte neregulile privind finanţarea USR.

”S-a mai întâmplat ceva cu plângerea aia penală făcută pe finanţare ilegală a USR-ului? Nimic. Dacă era vorba de noi... Atunci toată lumea ţinea USR-ul în palme”, a declarat Dragnea.

Dan Tăpălagă, răspuns dur la atacul lui Liviu Dragnea: 'Pablito, deja mă cam dor dinții'

Liderul social-democraţilor a susţinut că a fost contactat de diplomaţi care activează la Bucureşti privind disputele din teritoriu dintre PSD şi USR.

”Ambasade care m-au sunat pe mine personal că de ce facem noi contestaţii împotriva USR? Poftim? În primul rând, habar n-am de cine face contestaţie şi orice organizaţie judeţeană face contestaţie. Una împotriva alteia, ăilalţi împotriva celorlalţi... De ce era această preocupare? Ca nu cumva să afectăm noul Delfin politic care se contura şi care să preia...”, a mai spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.