Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea despre moţiunea de cenzură a PNL: E un gest democratic, au tot dreptul să-l facă

Dragnea Liviu

Demersul PNL de a depune o moţiune de cenzură este un gest democratic şi are tot dreptul să îl facă, afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

"Este un gest democratic şi au tot dreptul să-l facă. Şi noi am depus moţiune de cenzură şi împotriva altora şi împotriva noastră. E un gest democratic", a declarat Dragnea la Romexpo. 

În privinţa UDMR, el a arătat că are discuţii săptămânale cu parlamentarii acestei formaţiuni şi cu cei de la minorităţi. 

"Noi tot timpul discutăm şi cu colegii de la UDMR şi cu colegii de la minorităţi pentru toate proiectele de lege care vin sau se nasc in Parlament. Avem în fiecare săptămână o astfel de discuţie şi o colaborare foarte bună", a spus liderul PSD. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri că obiectivul liberalilor este să depună săptămâna viitoare moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. 

"Am desemnat o echipă de redactare a textului moţiunii de cenzură. Voi prezenta în Biroul Executiv luni proiectul textului moţiunii de cenzură. De asemenea, în Biroul Executiv de luni vom stabili echipa de negociere care va fi mandatată să poarte negocieri cu toate grupurile parlamentare şi cu parlamentarii afiliaţi, mai mult sau mai puţin afiliaţi. Vom stabili o comisie de organizare a tuturor acţiunilor de protest pe care le vom face împotriva acestei harababuri fiscale, încă nedeclanşate pentru că nu a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă. (...) Obiectivul nostru este să depunem săptămâna viitoare moţiunea de cenzură", a afirmat Orban, la Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.