Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, emotii mari inaintea verdictului. Mesaj care sperie PSD-ul

dragnea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Craiova, că "are emoţii" pentru vineri, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da verdictul în dosarul referendumului, menţionând că în continuare crede cu tărie în nevinovăţia sa. De asemenea Dragnea a precizat ca nu a facut comentarii pana acum, dar dupa decizie 'o sa spun', a declarat el.

"Da, am emoţii pentru ziua de mâine. Este firesc. În primul rând pentru faptul că, în continuare, eu cred cu tărie în nevinovăţia mea şi de asemenea, cred că dacă, Doamne fereşte, este o altfel de decizie, se poate genera un precedent periculos pentru că în momentul acela nimeni nu va mai avea curaj să mai facă o campanie electorală. Aşa cum am aşteptat doi ani şi jumătate şi m-am abţinut de la comentarii, mai stau până mâine şi, după decizia de mâine, o să spun", a declarat Liviu Dragnea.

Acesta este prezent joi, la Craiova, pentru pre-recepţia Centrului vechi al municipiului, investiţie din fonduri europene, de 11 milioane de euro.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.