Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea garantează cu proprietățile din Brazilia

outerboundaries.weebly.com
brazilia

După ce un apropiat al lui Ponta spune pe șleau că guvernul PSD-PNL de după parlamentare e bătut în cuie, după care spală putina, împreună cu un deputat PSD, la PRU, după ce Tăriceanu însuși declară că știe despre negocieri la Cotroceni pentru un guvern PSD-PNL, Liviu Dragnea iese să se apere.

Citiți și: Ce caută Mirel Palada purtător de cuvânt la PRU

Spune, nici mai mult, nici mai puțin decât că ”garantează” că nu va fi niciun guvern PSD-PNL după alegeri. Și asta cu trei luni înainte de scrutin. Convingător, nu?

Prima întrebare pe care îți vine să i-o pui lui Dragnea este cum sau cu ce garantează că nu va face asta? Cu viloiul din Teleorman, cu averea din Brazilia, cu banii de la Teldrum?

Moda afirmațiilor categorice în politică a debutat undeva acum nouă ani când cu ”demisia în cinci minute a lui Traian Băsescu”. Au urmat multe și multe alte angajamente, jurăminte, promisiuni care s-au dovedit doar stratageme politicianiste.

Greu de găsit un politician la vârf în România care să nu se fi angajat vreodată că-i albă, după care, chiar la scurt timp, s-a străduit să ne explice de ce-i neagră.

Din punctul ăsta de vedere nu e nimic de imputat liderului PSD. Politica, mai ales când nu-ți mai aparții, este doar arta îngroșării obrazului.

Ce va spune după alegeri Dragnea membrilor și simpatizanților după ce va intra în alianță cu liberalii? Îi va fi rușine de afirmațiile atât de categorice făcute cu doar trei luni înainte?

Întrebări naive. Politica nu e despre rușine. Dacă era așa aveam mai multe măicuțe în partide decât în mănăstiri.

Întotdeauna se găsește un argument ca să justifice de ce-ai făcut altfel decât ai promis. Ceva s-a schimbat între timp, nu mai e același context, au cugetat mai adânc, etc., etc.

Ar fi totuși onorabil dacă Dragnea, după atâtea angajamente și asigurări date, să demisioneze după ce va fi făcut marea coaliție. Măcar atât.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.