Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, Grindeanu şi liderii PSD, plângeri PENALE împotriva protestatarilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Sorin Grindeanu

Atmosfera este extrem de tensionată în această perioadă, iar pe reţelele de socializare s-a declanşat un adevărat război psihologic. Conturile de Facebook ale liderilor PSD au fost asaltate cu mesaje şi unele dintre ele chiar sparte de internauţi, susţine deputatul PSD, Cătălin Rădulescu.

Rădulescu ne-a precizat că în ultimele 7-8 zile a primit foarte multe mesaje injurioase şi de ameninţare, dar a spus că nu este singurul în această situaţie. Liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, dar şi alţi lideri PSD au fost asaltaţi cu astfel de mesaje.

Deputatul PSD ne-a informat că s-au depus deja lângeri la Parchet pentru ameninţările primite pe reţelele de socializare, inclusiv de către Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, dar şi de către alţi lideri PSD.

"În ultimele 7-8 zile, după ce am avut o poziţie publică împotriva preşedintelui Klaus Iohannis pe postul de televiziune Antena 3 am primit foarte, foarte multe mesaje în care sunt jignit sau în care îmi este ameninţată familia mea. Aceştia sunt tinerii frumoşi şi liberi, ca să ştie toată lumea! Eu am dreptul la o opinie, la fel cum are fiecare dintre noi. Eu nu am înjurat pe nimeni pentru opinia lui, cu atât mai puţin să ameninţ pe cineva. Eu am depus plângere la Parchet şi din ceea ce ştiu acţiuni similare au făcut deja şi domnul preşedinte Dragnea, dar şi premierul Sorin Grindeanu. Conturile lor au fost sparte şi s-au primit extrem de multe mesaje de ameninţare. Domnul preşedinte Dragnea ne-a spus de la bun început să nu răspundem acestor mesaje şi provocărilor, iar noi nu am făcut-o, dar deja este mult prea mult. De 7 zile mă înjură, îmi ameninţă familia. Ce le-a făcut familia mea sau familia domnului Dragnea? Aceştia sunt tinerii frumoşi şi liberi din Piaţa Victoriei şi au foarte mult curaj pentru că îşi lasă şi pozele pe lângă mesaje. Ei chiar nu ştiu că pentru ameninţarea unui demnitar, a unui ministru sau parlamentar al statului român rişti puşcăria? Eu nu-mi doresc să intru în conflict cu nimeni, dar aceşti oameni trebuie să plătească. Cu ce drept îmi înjură ei mie familia?", a declarat Cătălin Rădulescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Pe reţelele de socializare au apărut capturi din conversaţii în care deputatul PSD Cătălin Rădulescu apare înjurând diverse persoane pe Facebook. Rădulescu susţine că acela nu este contul lui, că i-a fost spart şi clonat.

"Nu am jignit pe nimeni. Acele imagini sunt nişte făcături ordinare ale Iohanniştilor. Mie mi-a fost spart contul şi se folosesc de acesta pentru a trimite mesaje. Nu este nicio problemă pentru că toată această treabă va fi rezolvată de procurori, care au tehnologia necesară. Eu sunt medic chirurg şi un om respectat în comunitate, de aceea nu înţeleg cum îşi permit tinerii frumoşi şi liberi să îmi ameninţe familia", ne-a preciazat Cătălin Rădulescu.

Iată mai jos imaginile în care Cătălin Rădulescu este acuzat că ar fi înjurat şi ameninţat persoane pe Facebook:

content-image

content-image

content-image

content-image

Iată şi mesajele primite de deputatul Cătălin Rădulescu:

content-image

content-image

content-image

 

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.