Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Ponta se mint ca între prieteni. Ponta se minte și pe el

ponta dragnea

Dragnea îi dă asigurări lui Ponta că nu va accepta o alianță cu PNL după alegeri și pe Cioloș premier. Ponta știe că Dragnea minte.

Ponta îi dă asigurări lui Dragnea că nu pleacă la PRU, ci doar vrea să construiască un vehicul parlamentar care să ajute PSD să închege după alegeri o majoritate. Dragnea știe și el că Ponta îl prostește în față.

Amândoi fac același joc și au în spate același creier. Cel care îi are pe amândoi la mână cu năzdrăvăniile comise de când sunt în politică.

În realitate, deci, Ponta și Dragnea lucrează pentru același obiectiv. O majoritate PSD-PNL după alegeri.

Care-i contribuția lui Ponta? Lipindu-se de PRU, recunoscând că stă în spatele mișcărilor din această perioadă, cu migrația de parlamentari la partidul lui Vlad Țepeș, Ponta trage electorat de la PSD și-l orientează spre PRU. Atenție, el fiind candidat de la PSD.

PSD își diminuează scorul și ajunge umăr la umăr cu liberalii, ceea ce va justifica un guvern de mare coaliție cu un tehnocrat premier.

Care-i contribuția lui Dragnea? Dragnea se duce după alegeri la Cotroceni cu căciula-n mână și acceptă orice propunere de majoritate și premier vine de la Iohannis. Adică PSD-PNL.

Ce speră Ponta? A spus-o chiar el. Să ia PRU 10% și să devină parlamentar. După „marea trădare”, la care și el a contribuit, își ia bagajele și se varsă în noul partiduleț cu speranțe pentru 2019 la prezidențiale.

Cine va pierde?

Ponta, evident. În primul rând pentru că PRU, cu tot sprijinul mediatic al lui Ghiță și binecuvântările lui Ponta, nu va intra în Parlament. Deci va fi un bidon aproape inutil după alegeri.

Să-l facă Ponta partid parlamentar prin transferul loialilor săi din PSD după alegeri? Care loiali?

Toți apropiații lui, câți va mai pune Dragnea pe liste, se vor duce spre ciolanul guvernării, iar Ponta va rămâne un fel de Geoană, singurel, în căutarea unei cariere mai norocoase decât aceea de politician. La care nu prea se pricepe.

Citiți și:

Sacrificații lui Cioloș. Clonțoșii anti-PSD.

Patru (noi) semne că Guvernul este în campanie electorală

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.