Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Tăriceanu pun în așteptare moțiunea de cenzură

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Liderii PSD și ALDE, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au decis să amâne depunerea moțiunii de cenzură, lăsând timp Guvernului să îndrepte problema veteranilor de război.

”În declarația de astăzi am înțeles că premierul vrea să întreprindă măsurile necesare în așa fel încât veteranii de război, văduvele acestora să nu fie lipsiți pe aceste drepturi câștigate.

Oeictivul principal a fost acesta. Am reacționat la această nedeptate inadmisibilă. În funcție de asta vom relua discuția, dar dincolo de asta atenționăm Guvernul că toate celelalte motive de nemulțumire rămân în picioare.

Nu s-a luat astăzi o decizie că nu depunem o moțiune de cenzură, doar am luat act de această declarație a premierului”, a declarat Liviu Dragnea.

Călin Popescu Tăriceanu și-a exprimat regretul în fața jurnaliștilor că nu le poate da o știre tare astăzi. ”Nu va fi o știre tare astăzi în presă”.

”Nu mai e timp să facem ceva. Normal era ca acest Guvern să nu existe. Ar fi trebuit să dărâmăm Guvernul şi să punem unul politic. Nu vrem să punem sub nicio formă în pericol şansa românilor din străinătate de a vota. Lăsăm oricum să treacă aceaa ordonanţă de urgenţă.
Nu vor să ţină cont de experienţa noastră. Vicepremierul Borc vrea investiţii. Mă aşteptam să mă întrebe dacă vreau să îi dau vreun sfat. Nimic. Rezultatele se văd. Aşa zisul Guvern tenocrat devine mai politic. Ideea moţiunii de cenzură nu am abandonat-o. O putem face în orice moment. Dacă mai face vreo nefăcută, specialitatea doamnei ministru a Justiţiei. Vom fi vigilenţi la ce face Executivul.

Nu mai e timp să facem ceva. Normal era ca acest guvern să nu existe. Ar fi trebuit să dărâmăm Guvernul şi să punem unul politic. Nu vrem să punem sub nicio formă în pericol şansa românilor din străinătate de a vota. Lăsam oricum să treacă acea ordonanţă de urgenţă. 
Nu vor să ţină cont de experienţa noastră. Vicepremierul Borc vrea investiţii. Mă aşteptam să mă întrebe dacă vreau să îi dau vreun sfat. Nimic. Rezultatele se văd. Aşa zisul guvern tenocrat devine mai politic. Ideea moţiunii de cenzură nu am abandonat-o. O putem face în orice moment. Dacă mai face vreo nefăcută, specialitatea doamnei ministru a Justiţiei. Vom fi vigilenţi la ce face Executivul”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.