Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu liderul UDMR. Ce a discutat cu Kelemen Hunor

www.agerpres.ro
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut recent o întâlnire de ultimă oră cu liderul UDMR, Kelemen Hunor. Şeful social-democraţilor le-a povestit jurnaliştilor, în cadrul unei conferinţe de presă, care au fost subiectele abordate.

"M-am intalnit cu dnul Hunor la el la sediu. (...) Am discutat cu domnul Hunor, mi-au spus despre discutiile pe care le-au avut, ca au decis sa continue colaborarea cu coalitia majoritara. Asa cum am lucrat in prima sesiune, asa vom lucra si in a doua.O sa imbunatatim colaborarea: in fiecare saptamana, liderul grupului PSD se intalneste cu liderul ALDE si UDMR pentru a stabili agenda pentru saptamana care urmeaza. Si ei trebuie sa fie informati pentru a avea timp sa formuleze un punct de vedere.", a declarat Dragnea.

Cât despre proiectul de a reduce pragul de la care administrațiile locale și instituțiile din subordinea lor să fie obligate să asigure folosirea limbii materne, Dragnea a răspuns tranşant: "Eu nu dau curs acestor actiuni care nu sunt nici macar electorale. Sunt actiuni fara substanta, doar sa mai castige puncte de imagini."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.