Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, întâlnire de URGENŢĂ cu miniştrii. Temele discutate

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu i-au convocat marţi, 24 ianuarie, pe miniştrii la o discuţie pe câteva teme urgente. Discuţiile se desfăşoară într-un loc ţinut secret, la ore diferite (din cauza programului diferit al miniştrilor).

Temele discutate ţin de proiectul de buget pe 2017, ordonanţele de graţiere şi modificare a Codului Penal şi referendumul anunţat de preşedintele Iohannis.

Luni seara, la RTV, Dragnea a declarat că, marţi, va participa în calitate de invitat la discuţiile pe care premierul urmează să le aibă cu miniştrii pe proiecţia bugetară pentru 2017, adăugând că, atât el, cât şi prim-ministrul sunt nemulţumiţi de propunerile regăsite în proiectul Ministerului Finanţelor Publice în cazul unor ordonatori principali de credit, printre care SRI şi Administraţia Prezidenţială.

În privinţa ordonanţelor de urgenţă pentru graţiere şi pentru modificarea Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, nu este exclus să se decidă adoptarea în şedinţa de miercuri, 25 ianuarie, când preşedintele Iohannis se va afla încă la Strasbourg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.