Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea intenţionează să-şi depună candidatura la alegerile parlamentare

liviu dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că intenţionează să-şi depună candidatura la alegerile parlamentare din 11 decembrie, cel mai probabil la Camera Deputaţilor.

"Sunt toate şansele să da (n.red. să candideze). Dacă organizaţia din Teleorman mă propune, mă gândesc serios să mă aprob. Deci...", a spus Dragnea la finalul CExN al PSD de la Murighiol.

Citește și: Liberalii vor propune în viitoarea guvernare diminuarea contribuţiilor sociale la 16%

Întrebat dacă la Camera Deputaţilor sau la Senat, el a spus: "La Senat nu, mai ales după votul de zilele trecute chiar...sincer...".

În ceea ce priveşte vehicularea numelui său pentru viitor premier, Dragnea a spus că a discutat şi la CExN acest subiect, dar că nu va fi avansat niciun nume până în 11 decembrie.

"Am discutat inclusiv astăzi despre acest subiect, extinzând discuţia la posibilii membrii ai guvernului. Nu am vorbit cu nimeni despre vreo poziţie în guvern, dar cu absolut nimeni. Nu am spus nimănui că îl văd ministru sau secretar de stat. Absolut nimănui. Doi - nici despre funcţia de prim-ministru nu vorbim până la alegeri, pentru că mă interesează ca discuţia şi dezbaterile din această perioada până la 11 decembrie este de ce vrem să facem pentru români, nu despre persoane. Şi nu cedez", a precizat liderul PSD.

Potrivit acestuia, dacă PSD va câştiga alegerile şi va face majoritate, atunci va exista şi un nume.

"Alegătorii noştri, dacă vor crede ce spunem noi, sau dacă noi vom fi în stare să le explicăm tot ceea ce punem în programul de guvernare. Acest program nu va fi pus în practică de un singur om (...) ci de o întreagă echipă guvernamentală. Nu vreau să pun nume pe piaţă, pentru că nu vom discuta după-aia decât despre aceste nume şi nu o să mai vorbească nimeni despre ceea ce vrem să facem pentru români", a argumentat el.

Subiectul unei moţiuni de cenzură nu a fost discutat la CExN, potrivit lui Dragnea.

"Nu am vorbit astăzi despre asta, dintr-un motiv foarte simplu - eu am mai dat un răspuns public în care am spus că adevărata moţiune de cenzură o vor depune cetăţenii pe 11 decembrie", a motivat liderul social-democraţilor, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.