Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, invitat la Cotroceni de Iohannis: 'Nu o să ratez acest prilej să schimbăm câteva cuvinte'

iohannis dragnea machiavelli.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat joi că va discuta cu preşedintele Klaus Iohannis despre parcursul României în Uniunea Europeană pe 9 mai, când şeful statului se va adresa Parlamentului, dar şi atunci când va onora invitaţia pe care a primit-o de a merge la Palatul Cotroceni. 

"Nu o să ratez acest prilej să schimbăm câteva cuvinte. De asemenea, am primit şi o invitaţie la Cotroceni atunci (n.r. - pe 9 mai) sau când vine domnul Junker şi o să folosesc cele două prilejuri", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă va discuta cu preşedintele Klaus Iohannis despre intenţia sa de a demara consultări pe tema parcursului României în Uniunea Europeană, informează agerpres.ro.

Este Mișu Negrițoiu (ASF) mai presus de Parlament?


Referitor la strategia de dezvoltare a României pentru următorii 25 de ani, el a arătat că cea mai bună idee este ca aceasta să fie patronată de Academia Română.

S-a AFLAT: Cine l-a vrut MORT pe oligarhul Vlad Plahotniuc


"Eu am fost invitat la o acţiune importantă a Academiei Române care a lucrat aproape doi ani la un document extrem de important - şi anume strategia de dezvoltare a României pentru următorii 25 de ani. Eu cred că trebuie să plecăm de la acel document şi cred că Academia Română poate să fie instituţia care să strângă în jurul ei decidenţii politici, specialiştii, partidele politice, pentru a reuşi să operaţionalizăm acel document care este unul amplu şi să facem o foaie de parcurs pentru această ţară, după ce am definit principalele obiective strategice. Ieri, am vorbit cu domnul Tăriceanu despre asta, săptămâna viitoare sper să avem o întâlnire să ne primească preşedintele Academiei şi acolo să stabilim care este efectiv parcursul acestei acţiuni. Este o idee bună ca Academia Română să patroneze această acţiune pentru a nu exista vreo rezervă din partea cuiva generată de o anumită pierdere posibilă a unui capital politic", a menţionat Dragnea. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a propus miercuri, în plenul Parlamentului, o consultare între toate partidele politice pentru stabilirea reperelor esenţiale pe care trebuie să le urmeze România în faţa provocărilor deosebite care au loc la nivelul Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.