Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, ironic la adresa lui Iohannis: 'Îi doresc succes; când o să interzică legiferarea în Parlament, o să ne predăm'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea maini

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat vineri într-o notă ironică criticile aduse de preşedintele Klaus Iohannis pachetului de legi privind Justiţia şi a spus, referitor la posibilul referendum pe care şeful statului l-ar putea iniţia pe această temă, că îi doreşte succes.

”Dar foarte bine, îi doresc succes (cu referendumul - n. red.). Dacă ne mai dă încă voie să legiferăm în Parlament, o să o facem. Când o să interzică legiferarea în Parlament, o să ne predăm”, a reacţionat Liviu Dragnea, conform news.ro.

În ceea ce priveşte afirmaţiile preşedintelui Iohannis că Inspecţia Judiciară ar trebui să rămână la CSM, Liviu Dragnea a spus că el crede că aceasta ar trebui să fie o instituţie autonomă.

Dragnea anunţă o nouă ORDONANŢĂ dură. Avertisment pentru angajatori: 'Va fi INFRACŢIUNE...'

”Înţeleg că domnul preşedinte a spus să nu se schimbe nimic. Tot ce se discută de câteva luni şi nu numai în România, înţeleg că nu trebuie să nu se schimbe nimic, pentru că lucrurile funcţionează corect. O să vedem ce iese din Comisia specială. Eu cred că Inspecţia Judiciară trebuie să fie o instituţie autonomă, care să fie un reper pentru oricine din Justiţie”, a mai spus Dragnea.

Întrebat cum vede consecinţele legii recursului compensatoriu în contextul în care un violator eliberat din închisoare, după numai trei zile a violat o tânără din Bucureşti, Dragnea a spus că vina este a iniţiatorilor legii.

”Da, sunt de acord cu dumneavoastră (că sunt oameni periculoşi care ies din închisoare - n. red.). Cred că trebuie să explice cei care au iniţiat legea şi au gândit legea şi au fundamentat acest proiect de lege”, a replicat Dragnea.

Când jurnaliştii i-au atras atenţia că forma iniţială a legii a fost modificată în Parlament de către majoritatea pe care o patronează, liderul PSD a răspuns: ”Întrebaţi-I pe cei care au făcut-o. N-am lucrat acolo şi chiar nu ştiu foarte bine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.