Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea isi intra in rol. Ce sarcini le-a trasat lui Ponta si PSD-ului

liviu dragnea psd

Liviu Dragnea isi intra in rolul de presedinte al PSD. El a anuntat ca inceput deja lucrarile la un plan de actiuni pentru PSD. A purtat discutii cu premierul Victor Ponta, l-a asigurat de sprijinul sau, dar i-a si cerut deja cate ceva. L-a rugat sa vina sa prezinte partidului rectificare bugetara inainte de sedinta de Guvern.

"Azi am venit la sediul PSD, dupa sedinta CExN in care colegii mi-au acordat un vot de incredere pentru a prelua atributiile presedintelui partidului. Am avut intalniri cu mai multi colegi, lucrez la finalizarea unui plan de actiuni pe perioada urmatoare si imbunatatirea comunicarii.

Am avut o discutie cu Ponta in care am discutat despre modul in care partidul va colabora cu Guvernul, am convenit ca sprijinul partidului este ferm pentru Victor Ponta. Relatia intre prim-ministru si partenerii de coalitie este buna.

L-am rugat luni sa prezinte ministrul de Finante proiectul de rectificare in BPN sa vadem proiectul inainte sa fie aprobat in Guvern.

Pastrarea guvernarii este extrem de importanta pentru noi", a spus Dragnea.

Si pentru partid a trasat sarcini - iesirea din pasivitate.

"PSD este important sa iasa din pasivitate. PSD nu a avut o voce politica conturata, o voce plina on care mai multi colegi n-au reusit sa transmita tot ce a facut guvernul si ceea ce vrea sa faca PSD in ceea ce priveste politicile de stanga", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.